Η Lombardini αναζητά σε όλο τον κόσμο και επιλέγει συνεχώς για εσάς τους πιο ποιοτικούς κόκκους καφέ από την Κεντρική Αμερική, Αφρική, Βραζιλία, Καραϊβική, Ινδία, Ινδονησία και Άπω Ανατολή.

Κάθε χαρμάνι είναι μοναδικό και έχει έναν έντονο και ξεχωριστό χαρακτήρα. Για την επίτευξη του τέλειου γευστικού αποτελέσματος, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο σώμα του καφέ, το άρωμα, την γευστική ένταση, την πλούσια υφή και την χαμηλή οξύτητα.

Προτού καταλήξει ο καφές στο φλιτζάνι σας, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η διαδικασία παρασκευής. Xρησιμοποιώντας Ιταλική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, η Lombardini φροντίζει να απολαύσετε έναν αυθεντικό ιταλικό espresso.

ESPRESSO CREAM (100% ARABICA)

Ένα μείγμα υψηλής ποιότητας, από επιλεγμένους κόκκους καφέ 7 διαφορετικών ποικιλιών 100% Arabica, που προέρχονται από φυτείες της Κεντρικής Αμερικής και από ορεινές περιοχές της Βραζιλίας. Με απόλυτη ισορροπία μεταξύ σώματος και αρώματος, είναι ένα χαμηλής οξύτητας χαρμάνι που προσφέρει μια πλούσια, κρεμώδη αίσθηση και αφήνει μια ελαφριά και γλυκιά επίγευση σοκολάτας.

Συσκευασία: 1kg

ESPRESSO ORO (80% ARABICA – 20% ROBUSTA)

Λεπτό και εκλεπτυσμένο μείγμα καφέ που χαρακτηρίζεται από την πλήρη αρμονία των αποχρώσεων και των αρωμάτων της ποικιλίας Arabica των ορεινών περιοχών της κεντρικής Αμερικής, ενώ ταυτόχρονα φέρει και τη δυνατή γεύση του βραζιλιάνικου Santos, σε συνδυασμό με την προσεκτικά επιλεγμένη ινδική Robusta.
Χαρμάνι με χαρακτηριστική βελούδινη απαλότητα και πλούσια κρεμώδη υφή.

Συσκευασία: 1kg

Προσφορά Buondi Gold
Οι Ιταλοί έρχονται στο Ελληνικό τρόπο του Espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας θα λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς του καταστήματός μας καθώς και θα ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές μας

Εγγραφήκατε με επιτυχία!

Pin It on Pinterest

Share This