Χθες το βράδυ αργά ,την ώρα που πέφτει η δροσιά, καθισμένη στο μπαλκόνι και απολαμβάνοντας την ηρεμία,μου ήρθε η επιθυμία να πιώ ένα φλυτζάνι αρωματικό τσάι!
Από εκείνα που τα βυθίζεις στο καυτό νερό και όλο το δωμάτιο μοσχοβολάει κανέλα πορτοκάλι και γαρύφαλλο! Από εκείνα που κάθεσαι στον καναπέ το καταχείμωνο, κουκουλωμένος με την κουβέρτα και αγκαλιάζεις με τις χούφτες το ζεστό φλυτζάνι και γεμίζει όλο το σώμα ζεστασιά!
Μου ήρθε στον νου το τσάι περγαμόντο που είχα δοκιμάσει τον περασμένο χειμώνα και αναπόλησα τις στιγμές που μέσα στο άγχος της δουλειάς έβαζα βραστό νερό στην κούπα και έριχνα το φακελάκι μου στην κούπα…Και το τσάι με την καραμέλα που μοσχοβολούσε όλο το γραφείο!Θέε μου πόσο τσάι είχα πιεί περισυ τον χειμώνα…Αν πείς και το πράσινο τσάι? L΄ORIENTAL ! Με φρούτα του πάθους,αποξηραμένα φρούτα ,πέταλα λουλουδιών και άγριας φράουλας! Μπορεί και να ήπια τόνους ! Βλέπεις,λίγο η δίαιτα λίγο η υγιεινή διατροφή ,λίγο το κρύο μέσα στο γραφείο… Ωραίες στιγμές!!!
Αχ καλοκαιράκι μου αρέσεις! Με τις παγωμένες μπύρες, με τους δροσερούς καφέδες
Αλλά ,φτάνει τόσο..
Εχουν άλλη γλύκα οι κρύες βραδιές που χουχουλιάζεις! Αλλη ομορφιά εκείνα τα κρύα πρωινά που παγωμένος πίνεις το τσάι με τις χίλιες μυρωδιές και το μέλι να μαλακώνει τον ταλαιπωρημένο λαιμό!
Η ακόμα εκείνα τα απογεύματα με την παρέα, που βγαίνει το πορσελάνινο σερβίτσιο και τα όμορφα σκαλιστά φλυτζάνια και ακούγονται τα επιφωνήματα ενθουσιασμού!
Που θα πάει θα δροσίσει…
Αν και…γιατί να περιμένω? Το τσάι είναι μια συντροφιά και αυτή τη στιγμή την έχω πολύ ανάγκη…

Πού παράγεται ο καλύτερος καφές του κόσμου;
Ελιξίριο μακροζωίας ο καφές!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας θα λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς του καταστήματός μας καθώς και θα ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές μας

Εγγραφήκατε με επιτυχία!

Pin It on Pinterest

Share This